Boktips!

Datum: 2009-01-18 Tid: 16:49:14
Läste ut ännu en till bok utav författaren Sophie Kinsella igår "En shopoholic i New York". Jag blir så glad när jag läser hennes böcker, många gånger känner man igen sig själv i karraktären. Hon skriver också på ett lättsamt sätt, roligt och jag bara älskar huvudkarraktären Becky =)



Becky Bloomwood utvidgar sitt territorium! Hon och Luke och alla kreditkorten är på väg över Atlanten till en adress i New York som hennes fordringsägare inte känner till. Med Fifth Avenues alla möjligheter inom räckhåll köper hon hela staden. Men till vilket pris?
Författaren Sophie Kinsella utnyttjar på ett lysande sätt vårt dåliga samvete som konsumenter. Hon skildrar en hjältinna som reser sig varje gång hon trillar dit. Rebeccas fantasifulla knep för att betala tillbaka sina skulder är både avväpnande och desperata. Hennes bekännelser är världens bästa kick när allting (ekonomin) hänger på en tråd. Kommer Becky att kunna leva upp till sitt nya motto: Köp bara det du verkligen behöver?

Ni bara måste läsa hennes böcker!

Var ut på Cdon.com efter det och såg att Sophie Kinsella har skrivit ytterligare 2 st böcker som jag inte har läst. De måste jag bara ha, "Mitt nya jag" & "Karriär och köksbesvär".

 

Började också med en ny bok igår "Innan jag dör" skriven av Jenny Downham.
Handlar om en 16 årig tjej som är sjuk i leukemi, som funderar över vad hon ska göra med sitt liv innan hon dör. Hon gör en lista och överst på den står det: vara tillsammans med en kille.

Får väl se hur det går =) Började som sagt igår...återkommer med en recension så fort jag läst ut den =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback