Torsdag

Datum: 2009-02-13 Tid: 14:33:28
Att det ska vara så svårt att få en praktikplats här i Sthlm som sjukgymnast student...I Sveriges huvudstad borde det ju finnas massor av sjukgymnaster som vill visa och lära ut sina kunskaper till en blivande sjukgymnast.
Jag & Magnus som har sett fram emot att få en vardag tillsammans, få vara tillsammans i 8 veckor i sträck, men vi får väl tyvärr se hur det blir med det nu när alla ska vara så svåra. Vill inte att han ska hamna uppe i Boden i 8 veckor, det suger ju...Kanske får det bli Bollnäs för hans del, då blir det bara 2.5 tim ifrån varandra. Då får han tillbringa 8 hela vekor tillsammans med hans kära svärmor och svärfar...då skulle han må Magnus, bli lite bortskämd, bo på Pensionat Oscar...tänk all mat han skulle få =) Ett paradis för min baby...hihi.




Klev upp klockan 08.30, käkade lite frukost och Magnus ringde runt till ca 20-30 st sjukgymnaster runt i Sthlm och möttes av ett nej av de flesta, några skulle återkomma, några skulle han maila osv....Åh jag får hälla tummarna nu på att någon nappar...Vill ha honom här NU och för alltid......
Käkade lunch på ett kinaställe inne vid Mariatorget innan vi gick till Hemköp vid Mariatorget och handlade. Affärerna i Västertorp suger, svindyrt och litet så då är det bättre att åka några stationer bort och handla det man behöver.




Klockan 17.30 var det dags för spinning puls, Magnus följde också med den här gången, så det var roligt. Jag kom upp i 90% utav min maxpuls =) yeah och Magnus låg på 88% =) hihi....Men det var ju första gången han var på det, så det var bra jobbat. Försöker övertala honom att vi ska gå på det tillsammans minst 1ggr/veckan om han kommer hit i 8 veckor i vår. Kul att ha  någon att träna med, jag tränar ju alltid själv annars. Något som vi båda tycker är roligt är badminton så det kommer det antagligen att bli varje lör...synd att jag är så j*vla dålig på det bara, jag får springa skiten ur mig medans Magnus står och slår varannan lång och kort boll.... Det tycker han är roligt, men nu sist fick faktiskt han också jobba lite.






Till middag lagade vi hemmagjorda köttbullar och hemmagjord potatismos som vi åt tillsammans med Keldas gräddsås 6% och smörgåsgurka, riktig husmanskost, mmm...det händer inte så ofta. Tittade på tv-programmet "Halv åtta hos mig" och "Sveriges värsta bilförare", ojojo vad jag garvade, vilka männiksor det finns...




Gruppbild av deltagarna. Foto: TV4
De här är med och tävlar om att bli Sverige värsta bilförare....Jag kan ju förstå varför =)



De här brudarna är ju bara för roliga...men sååå blåsta. Hur f*n fick hon sitt körkort kan man ju undra.
Fnittrar, bättrar på läppglans, viftar med håret...bra underhållning.


Till kvällen blev det sängen och en film. Vi såg nya filmen "Gran Torino" med Clint Eastwood.

SF Bio: Gran Torino

Om Gran Torino:

En krigsveteran från kriget i Korea, bestämmer sig för att omvända grannpojken efter att denna försökt stjäla hans mest värdefulla egendom, en Gran Torino från 1972.

Så tyckte jag:

Filmen har ett bra tempo och blir aldrig ointressant eller riktigt förutsägbar. Bra skådespeleri, Clintan är ju så cool och grym. Den här måste ni bara se.

++++

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback