Lördag 14/2 Dag......

Datum: 2009-02-14 Tid: 18:16:16

Sovmorgon...åh så skönt, vaknade upp klockan 09.30, då lät jag Magnus ligga kvar och sova medans jag klev upp och gjorde i ordning frukost.
Under resten av förmiddagen så passade Magnus på att plugga lite medans jag satt framför datorn och kollade runt lite.

Sen var det dags för den vardagliga sysslan, nämligen motion...Och lyssna på det här då, hihi...Vi tog en promenade på ca 1.5 tim, vi gick till Muffinsfabriken i Midsommarkransen och köpte oss några härliga stora muffins till kvällens myskväll, det blev en med saffran, en med choklad och cocos och en med äpple och kanel. Bra motion, då kan man äta dem med gott samvete senare ikväll när man vet att man har varit ute och rört på sig under dagen.





Efter promenaden var vi rejält trötta efter all frisk luft vi fått plus att vi båda frös sjukt mycket, usch brrr vad kallt det är ute, ca 5 minus...men det känns som 15 minus.

När vi kom hem kröp vi ner i sängen och drack varm choklad för att få upp värmen i kroppen, vi tinade sakta men säkert. Tittade på filmen "Yes Man".

SF Bio: Yes Man


Om Yes Man:

Carl Allen är en man som oftast svarar nej på frågor och förslag. När han en dag utmanar sig själv att tillbringa ett helt år med att alltid svara ja, blir hans tillvaro plötsligt lite mer äventyrligt än tidigare.

Så tyckte vi:

Inte så bra som många andra utav hans filmer, en ganska medioker Jim carrey film. En påminnelse till bittra singlar och till andra inlåsta människor.

++


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback