Världens bästa dotter, det är jag det!

Datum: 2009-12-06 Tid: 14:54:52
Konstigt det här med väder, idag när jag vaknade var det regn och plusgrader ute. Skönt då kanske man slipper frysa lika mycket som igår på jobbet utomhus på Lidingö. Hade ställt klockan på 05.30 och då skulle även Thomas kliva upp som skulle med flyget till New York, tror att han hade lite resfeber ;) Men han kommer säkert att få det helt underbart där borta i shoppingens mecka.
Skönt att det inte var någon trafik idag, inga köer....så himla skönt, slippa stressa. Kom fram 15 min tidigare än planerat.
Idag är det fortsättningen på reklamfilmsinspelningen av "Carglass", 2 killar som ska sminkas. En rätt soft arbetsdag måste jag säga. Åh vad det gjorde mycket att vädret var bättre idag, klart att jag blev kall och frös lite då och då men det går inte att jämföra med gårdagen då det var minus.
Känns lite tråkigt att det är sista dagen på inspelningen nu, tycker så mycket om alla i teamet. Men vi ses väl snart igen hoppas jag ;)



Fick ett samtal strax efter lunch av mina kära päron som snart var framme i Sthlm (hemkomna från Tyskland) och mamma bad mig följa med upp till Bollnäs, hon ville ha lite sällskap i bilen och så var hon trött och orkade inte köra hela vägen upp till Bollnäs efter att ha åkt bil från Tyskland. Förståligt! Pappa ska ju köra hem husbilen som de har köpt men de behöver också ha hem sin bmw.
Jag fick världens beslutångest, jag hade verkligen sett fram emot att ha en egen hemma myshelg, bara softa, träna, kolla film/serier och läsa. Ta hand om mig själv! Men vad gör man inte för sin älskade föräldrar? Klart att jag följer med, och kör mamma upp till Bollnäs. Skyndade mig hem efter jobbet, slutade vid 14.30. Packade ihop en liten weekendväska och satte oss i bilen och började våran resa upp till Bollnäs.

När vi kom hem så hade pappa lagat jättegod mat så det var bara att slå sig ner och äta. Resten av kvällen tillbringade jag i soffan framför öppna spisen och tv´n. Vi tittade så klart på Idol, hur tänkte Sverige när de valde Calle framför Tove. Katastrof! Är jätteglad att min favorit Erik gick vidare till finalen i Globen i allafall. Annars hade jag vägrat att kolla på finalen på fredag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback