Tisdag

Datum: 2009-12-01 Tid: 20:53:52

Sov otroligt bra i natt även fast Magnus åkt hemmifrån, och det hör ju inte till vanligheten. Så när klockan ringde så kände jag mig pigg och utvilad.
Gjorde mig i ordning och plockade undan lite här hemma eftersom mamma och pappa skulle komma förbi kl 11.00. Bjöd dem på lite nybakad...och de verkade gilla det mesta =) Trodde väl inte annat heller.....

Hade ett lite möte med mor och far angående mitt jobb, min verksamhet, hur situationen är just nu, framtiden osv. Det var skönt att lätta sitt hjärta, prata ut och få en massa råd osv eftersom inte allt går som det borde just nu. Vill inte skriva varför pga att jag inte vill att folk ska gotta sig i att man för en gångs skull i sitt liv stött på en motgång....en del gillar ju sånt och tycker om att gotta sig åt andras misslyckanden eller problem. Så detta är en hemlis mellan mig och mina nära.

Körde mor och far till Nyköping/Skavsta vid 13.30 då de skulle med flyget till Tyskland runt 15.30, synd att jag inte fick följa med den här gången. Men jag kan väl förstå dem till viss del, det brukar ju bli rätt dyrt när jag är med ;) en massa shopping hela dagarna i underbara Hamburg. Men vem vet kanske hinner man med en tur dit innan jul, hoppas kan man ju alltid göra.

Har inte mått så bra idag pga allt strul som pågår just nu, har legat med huvudvärk hela kvällen och tankarna bara snurrar. Vad ska jag göra?
Tog en tablett och kröp ner i sängen och tittade på en massa avsnitt av Paradise Hotell och One Tre Hill och nu väntar jag bara på att klockan ska rinna iväg så att jag får gå och sova. Vakna upp och hoppas att morgondagen ska bli så mycket bättre än idag.
Har ju en del att göra imorgon som kanske får mig på lite andra tankar för en stund, jag ska träna, åka förbi bla Ikea och köpa lite värmeljus mm, förbereda lite inför tor och fre reklamfilmsinspelning.

Go´natt allihopa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback