Migrän och samtalsterapi

Datum: 2009-12-06 Tid: 15:17:19
Vaknade rätt tidigt i morse, 08.15 och det är lördag. Då vill man egentligen sova länge, njuta av att det är helg. Gjorde mig i ordning medans mamma var ute på sin vardagliga morgonpromenad, så att jag var klar när hon kom hem. För då skulle vi ut på shoppingtur, köpa ljusslinga att ha utomhus, lite annat smått och gott inför julen. Jag köpte 2 pocketböcker, ett armband, ett halsband, lite duschcremé, bodylotion, shampoo mm.

När vi kom hem så tog vi det rätt lugnt, pratade med Magnus länge. Saknar honom så...känns som att det är evigheter sen vi sågs sist och att det är hur lång tid som helst kvar tills vi ska ses igen. Usch det får mig att känna mig så ledsen och deppig, vill inget hellre än att ha honom hemma nu när det börjar närma sig jul och allt är myspys.
Men det är bara att bita ihop och tänka att det här är sista racet innan han har sin sista tenta för att bli färdig "sjukgymnast". Och att han ser till att klara sin tenta så att han inte måste åka upp tidige efter jul och göra om den.

Klockan 16.00 så kom farbror Niklas och Anna-Lena och hälsade på, jag skulle sminka och fixa Anna-lenas hår till kvällen. De skulle på julbord med Niklas jobb, och då kan det ju vara roligt att vara lite extra "piffig" och snygg. Så det gjorde jag så gärna.

Började få migrän under kvällen, kände mig inte alls pigg. Blev illamående, blödde näsblod, kände mig yr osv. Och dum som jag är så har jag glömt att lägga ner migräntabletterna i min nya väska. Gick då och la mig i mamma och pappas säng, hade det mörkt och tyst runt mig, somnade och sov i ca 1.5tim. Och helt otroligt så lyckades jag sova bort det. Brukar annars behöva äta mina tabletter + sömn för att bli bra.


Satt i soffan hela kvällen och tittade på bla Robinson och filmen "28 dagar" och drack glögg och käkade pepparkakor, åh så gott det var.



Pratade ut en del med mamma och pappa igår kväll, berättade hur jag mådde osv, paniken över allt som snurrar i huvudet på mig just nu, min struma, mitt jobb, framtiden mm. Kändes riktigt bra....skönt att få prata av sig ibland även om jag kanske skulle behöva lite proffshjälp när det gäller vissa saker. Men det ska jag ta tag i på måndag har jag lovat. Det är ju som sagt ganska viktigt att se till att man mår bra på insidan och inte bara utsidan...och just nu är det så där.
Pratade även med Magnus i över 2 tim om allt möjligt, skönt att öppna upp sig och berätta hur det ligger till. Älskar att ha en pojkvän som bryr sig så mycket som Magnus gör, och att han är en riktigt bra lyssnare, han lyssnar på mig även om jag ältar och grubblar i samma saker då och då. Ger mig tips, råd och lovar att vi ska ordna allt detta tillsammans när vi blir sambos på riktigt i jan. Som jag längtar, år 2010 ska bli mitt och Magnus år, känns som en liten nystart.

Och på måndag så har jag lite att se fram emot, ska på möte (hemligt), boka tid hos en person (hemligt) och sen åker jag med pappa till Tyskland och ska shoppa!
Hamburg here i come!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback