Julklappsshopping och Idolfinal

Datum: 2009-12-13 Tid: 20:25:44

Sover så sjukt dåligt nu för tiden, somnar stressad och vaknar stressad. What´s wrong? Har svårt att somna om kvällarna/nätterna, sover oroligt och vaknar tidigare än vad jag brukar (och det är inte vanligt). Skyndade mig för att åka in till arbetsförmedlingen och anmäla mig till ett "starta eget möte", få lite bra tips och råd, vad man ska tänka på osv. Försökte också få dem att betala mina utbildningar men de gör de ju inte, ingenting när det gäller skönhetsvård mm. Men utbilda män till lastbilschauffisar och svetsare det kan de lägga pengar på. och hur många utav dem får jobb efteråt? Vilken marknad är det som bara växer och växer? Jo allt som har med skönhet att göra, det är framtiden. Men det har ingen fattat än!

Sprang runt i lite butiker i Skäris efteråt, träffade på Annelie så vi hann hänga lite tills det var dags för henne att åka och jobba vid 12. Åkte vidare till Kungens kurva och gjorde några julklappsinköp, hittade "värsta grymma" julklappen till Magnus, jag är såååååå nöjd med den. Hoppas han kommer att bli detsamma ;)
Åkte förbi Ica Kvantum och handlade lite smått och gott till helgen när jag får besök av Farbror Niklas och Anna-lena och småkussarna Bella, Julia och Elin.
När jag kom hem så städade jag hela lyan och gjorde det lity cozy tills de skulle komma runt kl 20.00.
Niklas, A-L och lillElin ska bo på hotell Ibis som ligger 5 min gtån mig, har tyvärr inte plats för alla hemma i lyan. Men Bella & Julia ska jag få rå om lite extra, det ka bli mysigt. Tycker att det händer alldeles för sällan.

Niklas köpte med sig några pizzor som vi åt framför tv´n, det var ju IdolFinal!
Och Erik var ju den bästa som alltid, har gillat honom redan från första början på audition.
Och vem vann om inte ERIK, king of rock!



Vinnarlåten "Higher" med Idolvinnaren Erik Grönwall 2009!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback