Dagens shopping

Datum: 2009-12-02 Tid: 14:40:37

Då var man hemma igen efter att ha hunnit med träning, handla mat och varit in på både Ikea, apoteket och några andra butiker.
Fyndade filmen "Flickan som lekte med elden" för 129:- idag när den hade releas! Det var Ica Kvantum som hade ett sånt bra erbjudande. Vill verkligen ha hela serien med de filmerna, det är måste enligt mig!



På Ikea blev det en full blå kasse med allt möjligt, prydnads innerkuddar, lila servetter, en massa ljus, några ljusfat, några ljusstakar mm. Ljusfaten ska jag ha till att göra egna arrangemang med lite fantasi och en massa smått och gott på.




Köpte också en ny balkongljusslinga med "fejk" granris....tycker att det ser så fint ut på alla andras balkonger, så jag vill också ha så!



Fyndade en massa snygga present/jul-papper på Rusta, i alla möjliga färger och mönster. Det är viktigt att paketen är snygga när de ligger där under granen.



På apoteket hämtade jag ut lite mera piller och köpte på mig lite ny ansiktrengöring och ansiktsvatten från serien "Demons & Angels".



Så nu är det dags att plocka upp allt, pimpa balkongen lite innan det blir för mörkt ute.

Kvällen kommer att bli lugn, funderar på om jag ska ta ett varmt bad och läsa lite ;)
Försöka somna i bra tid eftersom jag ska upp och jobba tidigt imorgon bitti ute på Lidingö.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback