Dagen före dopparedagen

Datum: 2009-12-28 Tid: 15:31:34
Sov som en stock breved Magnus i natt, bästa natten på länge.
Medans mamma och Magnus gick på stan så tog jag det lugnt hemma, gjorde mig i ordning i lugn och ro. Gick sedan ner till stan och mötte upp dem. Köpte sista julklappen till pappa inne på JC, ett par svarta jeans och sedan blev det en fika på Krokanen. En massa folk som vanligt, vi tog varsin grillad toast, den var helt ok men inget wow. Var in en snabbis på Åhlens också, köpte varsin bok till tjejerna i julklapp (lite annat än bara leksaker som vi redan har köpt).

Klockan 18.00 var det dags för julmiddag hemma hos farfar och hans Gunnel i Arbrå. Det var jag, Magnus, mamma och pappa, Niklas, Anna-Lena, Bella, Julia, Elin, farbror Patrik, farfar & Gunnel ocj Gunnels dotter och barnbarn. Fullt hus med andra ord.....Jag var egentligen inte sugen på julmat, vill vänta tills imorgon. Men det slank ner lite Janson, några köpttbullar och ägghalvor. Tiden rann iväg och vips så var den 22.00, dags att åka hem.

Vi tittade på nya "Wallander-Skytten" innan det var dags att sova.



Om filmen:
En prickskytt håller Ystad i skräck och hans offer är personer som har anknytning till en juvelkupp. Snart förstår Wallander att det finns kopplingar till en kriminell organisation. I ett misslyckat försök att skjuta dom två sista som är kopplade till kuppen dras Wallanders kollega, Pontus in i en jakt på liv och död.

Så tyckte jag:
En av det bättre Wallander filmerna på senaste tiden. Kändes som det här var "Pontus film", att han var huvudrollen den här gången. Spännande från början till slut. En mycket bra film, som alla Wallanderfans bör se.

++++

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback