Fåfängan för Fåfänga + filmtips

Datum: 2009-08-17 Tid: 20:05:01
Vilken höstdag....shit vad kallt och blåsigt det är ute idag trots att solen tittar fram ibland....men ändå så valde vi att åka till Café Fåfängan och ta en söndagsfika. Uppe på toppen så blåste den nästan stormvindar men vi trotsade vädret och satt ute i allafall och njöt av våra mackor och morotskaka. Nästa gång får vi nog ta och testa brunchen som såg mycket trevlig ut.

Moi!



Min Stekiga pojkvän

 

Den vackra utsikten från Fåfängan

 

My Love



Vårat fika: en ostsmörgås och en salami/brie-smörgås och en morotskaka

 

Kärlek



När vi kom hem så fortsatte vi med all städning och röjning sen gårdagen. Efter det så ställde vi oss och lagade mat, gjorde pannbiffar av ca 2kg nötfärs...så det blev många biffar =)
Till middag blev det egna hamburgare med pommes, gott!
Kvällen tillbringade vi i sängen, jag fick 1 tim massage av min underbara och snälla pojkvän.
Sedan tittade vi på filmen "The Horsemen".



Om filmen:
Aidan Breslin är en polis som just förlorat sin fru och kämpar med relationen till sina två unga söner. Då han undersöker en serie ovanligt brutala mord med koppling till Apokalypsens fyra ryttare, finner han en skrämmande länk mellan sig själv och den misstänkte.

Så tyckte jag:
En mycket bra film, sjukt spännande, påminner en del om filmen "Seven". En riktig nagelbitare, spännande från början till slut. Filmen är regisserad av svensken Jonas Åkerlund, som bla gjort filmen "Spun". Och den här gången har han lyckats riktigt bra. Den här måste ni se!

++++

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Linda!



Vilka fina bilder från " er " mysiga restaurang! Tokfint! Jag tappade min rouge i handfatatet igår. Tänkte höra om du hade möjlighet att fixa en till mig, som du tror passar? Skulle det kunna vara ok för dig? Du får pengar när vi kommer till Stockholm. Kram Line

2009-08-17 | 20:13:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback