Storstädning och sen en belöning "skaldjursplatå"....Mmmm!

Datum: 2009-08-17 Tid: 19:32:18
Tänk att det redan är mitten av augusti och det känns redan. Det är blåsigt och kallt ute, känns som om regnet ligger i luften. Varför ska alltid sommaren gå så fort?

Idag fyller min mormor år, hon blir 66 år! Grattis mormor!

Efter frukosten så gick jag i väg till gymet för att träna men möttes av en skylt där det stog "stängt", typiskt...jag som var så laddad. Så i stället så tog jag en snabb powerwalk på ca 40 min med min ryggsäck på ryggen.

När jag kom hem så var min "duktiga och underbara" pojkvän i full gång med att städa, så jag gjorde honom sällskap och vi tog tag i garderoben. Den behövde verkligen rensas ur. Det blev riktigt bra, nu finns det en massa tomma galgar som bara väntas med att fyllas med en massa höstnyheter ;) nej då...jag ska vara en duktig flicka i höst, inte handla så mycket.
Tänk vad städning kan vara roligt ibland, speciellt om man är två, det går så mycket fortare plus att man får ett trevligt resultat när det är klart. Gjorde också ett ryck nere i källarförrådet, så nu går det att komma in där och man kan se vad som finns där =) Äntligen!

När vi var klara så åkte vi till Ikea för att köpa en besticklåda samt en skohylla att ha i garderoben, men ut kom i stället med ett vitt lakan, nya örngott, 2 innerkuddar (prydnadskuddar)...så roligt var det där. Usch Ikea är så tråkigt, de får aldrig in några nya snygga, trendiga saker...tur att EM och Mio finns.

När vi kom hem så ställde jag mig och lagade mat medans Magnus fixade lite. Ikväll blir det en mini skaldjurplatå/kräftskiva för bara mig och Magnus....Mmm så gott med skaldjur.


 



Det som serverades var:
kräftor
räkor med limeaioli
varmrökt lax med hjortronvips
skaldjursfyllda crepes
ost/kex/bröd
melon/jordgubbar/vindruvor

efterrätt:
kladdkaka med vaniljglass

Kröp sedan ner i sängen och njöt av våran goda efterrätt samtidigt som vi tittade på filmen " I love you man".



Om filmen:
Peter Klaven är en man utan vänner som går på en serie av manliga dejter för att hitta en bestman till sitt bröllop. När han väl hittat en bestman vän sätter denna nya vän hans relation med fästmön på prov.

Så tyckte jag:
En rolig och skön film och manlig vänskap.

+++





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback