En slapp dag med lite shopping

Datum: 2009-08-01 Tid: 21:23:12
Åh så gott det var att sova i sin egna säng i natt, har verkligen sovit som en stock. Efter att ha tokslocknat igår så sov vi ända till 10.00 idag söndag. Men det är vi värda.....
Idag fick vi våran efterlängtade havregrynsgröt med bär till frukost igen...mmmm, konstigt hur man kan sakna något sånt?

Åkte till OnOff och köpte oss en matvåg från OBH Nordica, 299:- (jag ska börja väga min mat, få lite koll på vad jag stoppar i mig, hur mycket osv), hittade också ett par snygga matchande rosa lurar till min I.pod (rosa nano) från Sony, 129:-, Magnus fick även med sig en film hem, Hitler-Förintelsen (en box), 99:-.

 

Hade fått en kupong från Ica Kvantum hemskickad, där vi skulle få 10% rabatt på nästa köp och eftersom våran kyl/frys är tom så åkte vi dit och passade på att storhandla. Det var ju toppen att bli Ica Kund, att skaffa sig ett Ica kort. =) Vuxenpoäng tycker jag!

Till middag så fick det bli ugnsgrönsaker med fläskfilé, chilibea och Jack daniels sås och en stor sallad med balsamicodressing. Till det drack vi lime/flädercider, mmm så gott!

Kröp ner i sängen och tittade på filmen "Boy A".



Om Boy A:

När Jack vid 24 års ålder äntligen släpps ut ur fängelset har han tillbringat merparten av sitt liv inlåst. Tillsammans med en annan pojke mördade han ett barn när han var 10 år. Filmen följer Jacks försök att ta upp ett liv i frihet som aldrig fick någon riktig start. Hans mentor och fadersgestalt blir övervakaren Terry, som hjälper honom genom en mognadsprocess som borde startat för många år sedan. Men det förflutna släpper inte greppet och i takt med att vi får veta mer om vad som ledde fram till det fruktansvärda dåd som ödelagt så många liv, ökar känslan av spänning, komplexitet och slutligen undergång eftersom vare sig tabloidpressen eller Terrys riktige son tänker tala tyst om vad som hänt.

Så tyckte vi:
En mycket stark och sevärd film, man känner och tycker synd om Jack även för det onda han en gång i tiden har gjort.
Bra story och bra skådespeleri.
Filmen gör att man får sig en liten tankeställare.

+++

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback