T.G.I Friday

Datum: 2009-08-14 Tid: 17:37:58
Sömnlös natt idag igen...vad trött jag blir...vad är problemet? Det här är ju vardag sen när Magnus åker upp till helvetet Luleå igen efter sommaren....då får vi inte sova ihop ofta, så jag borde ju vara van. Men icke!

Fick redo på att vi inte får något besök i helgen utav Magnus polare Thomas och hans tjej Elina från Skövde, de fick ingen kattvakt, plus att Elina höll på bli sjuk och att Thomas mormor ramlat och gjort sig illa...stackarn.
Men vi får ta det en annan gång...lite tråkigt när man har sett fram emot det bara.

Magnus kom hem 09.00 i morse, då klev jag upp och käkade frulle framför datorn, fördrev tiden med att göra en massa menlösa test på Facebook.
 Kl 10.00 var det sedan dags för powerwalk i ca 1 tim och 20 min....gick så där idag, har sjuk träningsvärk (insida lår) efter det hårda träningspasset igår. Men det är bra säger Magnus...så det är bara att bita ihop.
Pratade i telefonen med Helena medans jag var ute och motionerade, bra tidsfördriv =) snacka lite skit medans man tränar.

Tog en lång dusch när jag kom hem, färgade löshåret mm.....
Klockan 13.00 var det dags att väcka Magnus.....
Åkte till Skärholmens C på eftermiddagen för att käka lunch, libanesisk som vanligt ;) så gott!
Gick in på Lagerhouse och köpte ett 6 pack med glas, så nu har vi 12 st utav de trevliga dricksglasen (juiceglas).
En sväng in på Kvantum för att handla allt till kvällens middag, tacos....mmm det var länge sen.

Ikväll blir det en riktigt Linda & Magnus kväll, en massa mys i sängen och en massa gott att äta och dricka. Kolla in någon film och bara gotta oss....njuta av varandra, that´s life!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback