Filmtips "Twilight"

Datum: 2009-08-26 Tid: 15:44:13

Måndag i Bollnäs...vad händer då? Inte så mycket.....
Helena kom ner till Bollnäs kl 13.00 så gick vi ner till Restaurang "Roma" och käkade lunch. Det fick bli en nachostallrik för mig. Helena skulle på något möte i Arbrå innan kl 16.00 så det blev bara en snabbträff idag tyvärr.
När jag och Magnus kom hem så tog vi det bara lugnt. Käkade middag med mor och far när mamma kom hem från jobbet, sedan så bänkade vi oss i soffan framför tv´n och kollade på 2 filmer, "Twilight" och "12 rounds".



Om filmen:
Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington, Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara. Twilight är baserad på Stephenie Meyers succéroman Om jag kunde drömma.

Så tyckte jag:
Jag hade fått för mig att detta skulle vara en "fjortis" & "tonårsfilm" men där hade jag fel. Trodde därför att jag inte skulle tycka om den, men kan nu förstå varför den är så omtalad. Och äntligen har man sett den, nu längtar tom jag efter nästa. Funderar på om jag ska köpa böckerna el inte?
Mycket spännande och händelserik film med bra skådespelare.

++++


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback