Tisdag....Lunchdejt med Anna

Datum: 2009-04-08 Tid: 19:51:25
Vaknade klockan 08 i morse, och då var det noll gradigt ute, brrrr så kallt. Får hoppas på att det inte börjar att snöa igen, då blir jag tokig. Jag vill ha sommar NU!
Pappa ringde till hantverkarna som var här igår, så chefen kom förbi mig och tittade på mitt "sönderrepiga" sideboard och skämdes över killen som orsakat dessa skador. Han bad om ursäkt och lovade att de skulle ordna detta, ge mig pengar till att köpa ett nytt eller om det går att få bänkskivan omlackerad eller om Mio har något medel el liknande mot skador som detta. Jag skulle kolla upp det och sedan återkomma. Skönt att han var så trevlig och att det slapp bli något bråk.

Pappa åker tillbaka hem till Bollnäs idag, mamma saknar hans mat ;) hihi....Och han tar med sig lite Snutt upp så att hon får vara ute lite.


Anna (bild från spaweekend i Sundsvall)


Petra, Jag och Anna (partydags efter spamys)

Åkte in till stan kl 12.00 för att möta upp Anna, men Anna är ju inte den bästa när det gäller att passa tider ;) Men man är ju rätt så vad, så idag blir jag inte längre lika förvånad....Först flyttade vi fram lunchdejten till 12.20 för att hennes man skulle med och käka och behövde duscha innan, sen så tickade klockan och jag stog utanför och väntade.
Till slut så kom de ca 12.45 =) hihi...
Till lunch så åt vi alla en varsin Nacho de lux, och lilla Evelina knaprade i sig några chips.

Världens goaste tjej "Evelina"

  

Satt där ett bra tag och bara snackade en massa skit efter att Mathias åkt. Följde även med Anna på H&M där hon lyckades göra ett fynd, hon kunde nämligen ha barnstorlek på jeans, så hon fick 2 par för 400:- =) Ibland kan det vara positivt att vara så liten, även om Anna menade på att det var ju bra att barn i (12-13 år som stl var för) var lite större så även hon kunde ha dem....=) Haha....






Sedan blev det raka vägen hem för mig, hade egentligen en del ärenden på stan, saker som jag skulle fixa, bla köpa linser åt Magnus. Men fick en lite down och kände att jag bara ville hem, vara för mig själv och grubbla lite. Ibland kan det behövas....även om jag är expert på att grubbla och tänka.

Böcker jag borde läsa, har en utav böckerna "kvinnor som tänker för mycket".
Så det är väl bara att sätta igång......

 

1 natt kvar tills Magnus kommer, ska hämta honom på arlanda kl 18.10 och då blir det raka spåret upp till mor och far i Bollnäs. Ska bli skönt att komma upp till "Pensionat Oscar" och bli lite ompysslad och bortskämd.

Undrar om jag kanske ska krypa ner i ett varmt bad nu och läsa lite, boken "Såld" som jag läser just nu.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback