Onsdag 1:a april

Datum: 2009-04-01 Tid: 21:29:26
Började dagen med 1 timme spinning, och idag var det en grym manlig instruktör. Har nog aldrig svettas och varit så slut efter ett pass tidigare. Han körde musten ur mig,  det var mycket bra musik allt från E-type "Set the world on fire", Britney "Pieces of me" och Rammstein "Du hast". Han körde hela tiden att vi alla cyklade i grupp och tävlade mot andra grupper, och tävlingmänniska som man är så var det ju grymt, vilken energikick. Så detta pass kommer jag att gå på flera gånger.....ser redan fram emot nästa onsdag 11.45 =)



Mamma mötte upp mig utanför när jag var klar så tog vi en långpromenad till Medborgarplatsen i vårsolen. Och eftersom det är första april idag så var det ju premiär här i Sthlm för alla uteserveringar att öppna upp.
Så ett utav mina favorit ställen på Söder, "Snaps" hade öppnat, i love that place in summer.
Beställde kycklinggryta till lunch och placerade oss i solen, där vi satt och tittade på alla vår/sol-lyckliga människor som drack sin första öl/cider/vin utomhus för första gången i år.
Här kommer man att tillbringa många kvällar i sommar....myspys!



Gick sedan vidare till Ringens C i förhoppningar om att hitta skor till mamma, men det blev inga den här gången heller...Stackars lilla mamma, inte lätt att hitta skor när man har stl 35.

Tog ett bad när jag kom hem, läste några sidor i min nya bok, den verkar bra.
Sedan tittade vi på tv "Halv åtta hos mig" och på "Roomservice" där en polare till mig var med ikväll. Nämligen fotograf Jojje som jag har jobbat mycket tillsammans med. Som fick sitt hem stylat utav Roomservice grabbarna och Peter Siepen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback