Fredagsmys på Medis

Datum: 2009-04-19 Tid: 22:56:07
Vaknade upp och såg att det var vårsol ute, åh så nice. Åkte in till Mariatorget och gick till mitt "stammiscafé" Baresso och åt varsin ceasarsallad. Den är den bästa i hela stan........



Efter det så gick vi in till Medis där vi satte oss på en parkbänk där vi satt i timme efter timme och bara tittade på folk. Riktigt skönt var det i solen, så lite färg fick vi på köpet ;)



Hamnade mitt upp i något polisdrama, de grep någon inne på Snaps som de stog och förhörde alldeles brevid oss. Men fast vi la till storöra så hörde vi inte vad saken gällde, men lite spännande var det i allafall.
När Helena började gnälla över värk i rumpan (pga den hårda bänken) så reste vi på oss och gick till glassbaren "Lejonet & Björnen) och köpte varsin glass. Jag åt saffran och choklad och Helena åt lakrits och choklad.






Vandrade vidare längst med Götgatan ner till Ringen där vi än en gång gjorde ett försök att hitta ett par solglasögon åt Helena. Och den här gången gick hon från affären med tre styckna =) Bra jobbat! Nu slipper hon tjata.....=)



Jag i rosa glajjor....do i look hot or not? ;)

Passade på att handla inne på Ica, hade nämligen lovat Helena att laga något gott till kvällen.

När vi kom hem var klockan redan halv sju, så jag satte igång med maten direkt. Det blev lövbiff, med ugnsgrönsaker (majskolvar, morötter, klyftpotatis), champinjoner, chilibeasås och min special bönsallad (persilja, vitlök, lime, röd chili, tomat, gurka, röd paprika och bönmix).



Mumsade i oss det framför tv-programet "Talang 2009".

Sedan kröp vi ner i sängen och tittade på en typiskt tjejfilm " The house bunny".

House Bunny


 

Om filmen:

När Playboy Mansions favorittjej Shelley (Anna Faris), blir utsparkad från stans hetaste palats, känner hon sig allt annat än bekväm i Beverly Hills djungel. Men när hon träffar de misslyckade tjejerna i studentföreningen Zeta Alpha Zeta, upptäcker hon att hon faktiskt kan göra nytta. När Shelley dessutom träffar en snygging värd att hålla fast vid, har hon plötsligt något att kämpa för och chansen till ett riktigt liv i den riktiga världen. Men nu gäller det att "förvandla" de andra tjejerna och göra Zeta till skolans mest populära förening innan universitetet slänger ut dem.

Så tyckte jag:

En typsik tonårsfilm med plutläppiga Anna Faris i huvudrollen, hon gör rollen som Shelley mycket bra. En lite blåst, söt och charmig blondin som gör om "nördarna i skolan" till heta playboyliknande brudar. Smålöjlig film men den bjöd stundtals på en del skratt.

++




Kommentarer
Postat av: helena

köp brillorna :D :D

2009-04-21 | 22:30:19
URL: http://flowernena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback