Onsdag 19/11 -08

Datum: 2008-11-20 Tid: 18:37:18

Då var det redan Onsdag och jag längtar inte hem till Sthlm, har det rätt skönt så skön här på "Pensionat Oscar" det vill säga hemma hos min mor och far. Bra ställe att var på när man ska ha rehab =) bli ompysslad o uppassad, bjudas på hemmalagad o god mat varje dag. Det är inte helt fel....
Sov till kl 09,00 idag också, tyckte att jag var värd det, sover halvtaskigt om nätterna nu efter operationen, men det är väl för att man inte vågar röra på sig, utan man går och lägger sig på rygg och 8tim senare vaknar du upp exakt likadant, på rygg....Jag som älskar att sova på magen, på sidan och stöka runt om nätterna, men nu är det slut på det. =)
Att duscha efter operationen det är något jag gruvar mig för varje dag, är så rädd att blöta ner tejpensom jag absolut inte får röra, ta bort, byta el så...så det är inte lätt att tvätta håret riktigt, och efter en stund så domnar ju armarna bort på mig, så dår man vila en stund och sedan köra på igen, så typiskt att man alltid måste använda balsam då. Hoppas att domningarna förvinner, de sa läkaren att man bara skulle ha i början, så jag får väl lita på det, blir väl säkert annorlunda när man börjar leva "normalt" igen, jobba, träna osv, komma in i sina vardagssysslor =)

Det blev lunch med Helena idag också, hon tycker nog att det är rätt skönt att komma bort från sina "tanter" el rättare sagt, äldre kvinnor med ett fina ord. ;) Lunchmacka på Krokanen igen, men de är ju så goda så det får gå, brukar ju längta efter dem när jag inte har varit uppe på ett tag, men nu får det vara bra med lunchmacka o kycklingröra tills jul i allafall. Det jag gillar med Krokanen, Cafe Symphoni som det heter, är att de alltid har nybakat bröd i mänder, allt från Gi-bröd, muslibröd, paprikabröd, morotsbröd, mm, något för alla, och så har de, de där 4 rörorna, kyckling/curry, veg, skaldjur och tonfisk, och en massa sallad de lägger på, så borde flera ställen har, de går inte alls att jämföra med Sandy´s (känns inte alls lika gott).

 

Efter lunchen mötte jag upp mamma på stan, vi skulle köpa present till lillkussen Bella som fyller 9 år idag....Hmmm ja vad köper man åt en tjej i 9 års ålder som i stor sätt har allt, hela hennes rum är överfyllt med leksaker, och kläder är väl så där i den åldern, mjuka paket är ju inte toppen. Till slut så blev det en rosa "hängmössa", ett armband, en bok "Rosa" och det efterlängtade gosedjuret som hon har snott från lillesyster sedan hon fick ett sånt när hon fyllde 2 år...Och den presenten verkade också vara den mest populära, för den släppte hon inte på hela kvällen =)
Mamma och jag tog en liten snabbfika inne på NK, jag fikade en kanelbulle och en "Bollnäsdricka" Trocadero =) hihi..det får man dricka när man är där uppe....=) Och mamma åt en kärleksmums....
Satt då och läste tidningen, Bollnäs tidningen Ljusnan, där de satt ut en jobbannons, att de söker häxor =) Haha, det var ju lite roligt tycker jag, undrar hur många som söker.

     

Sen väntade barnkalas då....som tur var så var det inte så mycket barn där, det hada jag aldrig orkat, en massa skrik och spring. Utan rätt lugnt och skönt, mest vuxna var det som var där och fikade. De bjöd på Pinocciotårta =) riktigt god, sen hade barnen gjort egna chokladbollar (inte negerbollar).

 Bella (födelsdagsbarnet) längst till vänster på bilden.
 Tårtan vi fick, sockerkakebotten, med grädde och marräng...mums!



 Vi blev väl där i ca 2tim, sen så var det dags att åka hem till soffan och tv´n, jag ville se programmet "Halv åtta hos mig", tycker att det e så bra, lite småroligt också, sedan var det Roomservice, de var hemma hos simhopperskan Anna Lindberg, det blev riktigt snyggt, hon fick svarta köksluckor, det skulle jag också vilja ha, det måste jag kolla upp om det går att ordna, så snyggt.....  

Och sen min favvo Micke Persbrant, i serien "Oskyldigt dömd", han är ju så bra, så skön och kaxig, det gillar jag. =)
   Vilken blick......hihi =)

Sen ringde min baby som vanligt för natta mig ;) känns skön eftersom vi trots allt är ca 130 mil ifrån varandra, pratade i telefonen en stund innan han som vanligt vid den tiden håller på att slockna mitt i en mening, förstår inte att man kan vara så trött =) hihi...men det är lite gulligt tycker jag.

 Min älskling Magnus som jag saknar så.......varför ska vi behöva vara så läng ifrån varandra?

Låg i sängen och läste några sidor innan det var dags att släcka lampan och sova................Godnatt......


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback