Måndag 17/11 -08

Datum: 2008-11-19 Tid: 11:17:44

Måndag, måndag, måndag....tråkiga dag....Väcktes klockan 08.00 av mor o far, de kom igår kväll för att pappa skulle till doktorn måndag morgon, så jag tänkte följa med dem upp till Bollnäs, för lite rehab i några dagar. Skönt att få lite norrlandsluft och kunna slappna av, bara softa.
Klockan 14.00 satte vi oss i bilen på väg mot Bollnäs, usch vad jobbigt det är att åka bil med nya tuttarna, speciellt i alla gupp, då känns de som om de ska hoppa upp i halsen på mig.....=) Slocknade ganska fort så det var ju skönt, lyssnade på Pink´s nya album, som är så bra, som alltid när det gäller henne.


Vaknade upp strax innan Gävle av att Magnus ringde, åh vad jag saknar honom....
Väl framme i Bollnäs, åkte vi förbi hotell Scandic där de skulle ha uttagning till "Körslaget", vi har ju nämligen en duktig sångerska här ifrån Hälsingland som ska medverka där i år, så hon hade audition på Scandic idag. Nämligen Hanna Hedlund  gift med den stiliga Martin Stenmark
Ojojoj vilken kö, så man undrar ju hur många sångfåglar det finns i Bollnäs, el om det bara blir pinsamt som Idol, så man ska behöva skämmas att man har en anknytning till Bollnäs =) hihi....Fick höra i efterhand att det hade varit ca 4.000 sökande, vilket låter helt sjukt, eftersom Arbrå, närliggande byggd till Bollnäs har ca 4.000 invånare =) hahaha..

Kvällen tillbringade vi i tv-soffan, kollade på en massa program, bla matlagningsprogrammet "Halv ¨åtta hos dig", det gillar jag, roligt att se vad de lagar, om man kan få något tips osv. Och självklart lite C.s.i, där Warrick hittades död i en bil, varför skulle han dö för, han som är så bra...Undrar om Sarah kommer komma tillbaka nu el hur det blir? Det var ett spännande avsnitt i allafall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback