Måndag...dags att bränna bort helgens synder

Datum: 2008-12-10 Tid: 18:13:46

Måndag....Innebär nya tag =) Morgonpromenad och inget socker....Klädde på mig och gav mig ut i det 0 gradiga stockholm....Åh så skönt det var, när man väl fått upp värmen och kommit in i en bra gångtackt så är det ju så skönt att gå. Hade laddat i.poden med en massa bra och ny musik, så jag märkte knappt av att jag var ute och powerwalkade, det bara flöt på....och efter 2 tim började magen att kurra så då var det läge att åka hem och laga till lite lunch. Som bestod av laxfilé med bön/kikärtor/linssallad och citronvatten =)
Känner sig lite hängig och seg i huvudet när man utesluter allt socker, märks att det är något som saknas. Men ge det några dagar som märker man knappt av sitt fd sötsug.

Socker borde förbjudas tycker jag, det är ju ett gift, lätt att bli beroende av....Not good!

 No moore sugar......

Jag är ju en riktig sockerråtta ibland, jag älskar ju små/plockgodis  Det är ju så gott, men.....
Sen så är jag ju också svag för en sak till som innehåller sjukt farligt med socker, och det är läsk, bla Coca Cola o Bollnäs drickan =) Trocadero....



Men det är ju bara att bestämma sig, för att sluta med allt och har man ett mål som jag har så blir man ju rätt taggad och målinriktad. Men i jul så kommer jag att slarva lite, men det får man. Det är ju bara jul en gång per år. Och tur är väl kanske det. Det som är så roligt är att alla hänger på gymmet nu innan jul för att gå ner i vikt osv, för att kunna äta vad de vill under julen, sen efter nyår är det så trångt i träningslokalerna, alla har ångest efter julveckan, allt skit de har stoppat i sig, så då är det träning inför beachen som gäller =) Vi människor är rätt roliga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback